ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμελητήριο Λάρισας: Διαδικτυακή ημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης (Β2Β) Επιμελητηρίου περιοχής Kocaeli Τουρκίας

epimelhthrio larissas

Όπως ενημερώνει το Επιμελητήριο Λάρισας: Στις 25 Αυγούστου 2022, το Επιμελητήριο της περιοχής Kocaeli Τουρκίας πρόκειται να διοργανώσει διαδικτυακή ημερίδα επιχειρηματικής δικτύωσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Τουρκίας-Ε.Ε. της περιοχής του Ανατ. Μαρμαρά (ABIGEM Doğu Marmara) και του Enterprise Europe Network.

Από πλευράς μας, σημειώνουμε ότι το Επιμελητήριο αριθμεί 16.000 περίπου μέλη (μεταξύ των οποίων και 339 εταιρείες αλλοδαπής ιδιοκτησίας), με 84 από αυτά να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Τουρκίας. Γενικά, η περιοχή Kocaeli, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, φιλοξενεί το 13% περίπου της συνολικής τουρκικής βιομηχανικής παραγωγής, με ιδιαίτερη ισχυρή παρουσία στους τομείς των οχημάτων και της κατασκευής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, των χημικών και των μετάλλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση επιχειρηματικής δικτύωσης διοργανώνεται για 5 η χρονιά, προσελκύοντας σημαντικό ενδιαφέρον και από τρίτες χώρες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, βασικοί τομείς ενδιαφέροντος, εφέτος, θα είναι ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μέταλλα, τα πλαστικά, οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα οχήματα και οι συνδεόμενες βιομηχανίες, τα χημικά, τα προϊόντα κατεργασίας ξύλου και τα έπιπλα, οι κατασκευές και τα οικοδομικά υλικά, η βιομηχανία τροφίμων, η ενέργεια, τα ακίνητα, τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά και ο τουρισμός.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν, δωρεάν, στην ιστοσελίδα https://co-matching2022.b2match.io/, μεπροθεσμία υποβολής 23 Αυγούστου 2022.

Τυχόν ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στο τηλ. +90 262 323 08 56, καθώς και στα email συνεργατών του Επιμελητηρίου ([email protected][email protected][email protected]).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πηγή: onlarissa.gr

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!