Επανασυστήνεται η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σκιάθου

skiathos

Ο Δήμος Σκιάθου ανακοινώνει την επανασύσταση της Φιλαρμονικής Oρχήστρας. Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, ο Δήμος Σκιάθου προχωρά στην επαναλειτουργία της φιλαρμονικής.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια διαδικασία η οποία ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια αλλά λόγω της πανδημίας δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί. Σκοπός της φιλαρμονικής είναι η προαγωγή του μουσικού αισθήματος των νέων, η μετάδοση της μουσικής γνώσης, η διδασκαλία της μουσικής, η διοργάνωση συναυλιών και σεμιναρίων, η πλαισίωση εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων, η ψυχαγωγία των κατοίκων, καθώς και η ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού με τη συμμετοχή της ορχήστρας σε φεστιβάλ σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Μαέστρος της ορχήστρας θα επιλεχθεί, μουσικολόγος, μετά από έρευνα και επιβεβαίωση των ικανοτήτων του, ο οποίος θα πρέπει να έχει πλούσιο βιογραφικό και αποδεδειγμένη εμπειρία και εν ισχύ την ιδιότητά του καλλιτεχνικού διευθυντή και αρχιμουσικού φιλαρμονικής ορχήστρας και μουσικών εργαστηρίων.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η φιλαρμονική θα ξεκινήσει τα μαθήματα της σε ώρες και μέρες που θα ανακοινωθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν για την πρόθεση συμμετοχής τους στο . ή τηλεφωνικά στο τηλ. 6977222329 (Δέσποινα Άννη) έως 22 Αυγούστου 2022.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!