Κοιμήθηκε ο έλληνας οδηγός αυτοκινήτου που εκινείτο στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο αφού πήρε αρκετές τούμπες κατέληξε σε προπορευόμενο με τούρκο οδηγό.

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα, χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στην Εγνατία Οδό (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi), μεταξύ Μάκρης – Αλεξανδρούπολης, στο ρεύμα προς Κήπους.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ξέφυγε απο την πορεία του

Το αυτοκίνητο που φαίνεται αναποδογυρισμένο στη φωτογραφία κάτω, το οποίο οδηγούσε Ελληνας, λίγο μετά τον κόμβο της Μάκρης και πάνω στη στροφή, με κατεύθυνση προς τα διόδια Αρδανίου, ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε μέσα στο οδόστρωμα, πήρε αρκετές τούμπες, και έπεσε τελικά σε προπορευόμενο όχημα με τούρκο οδηγό.


Αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο

Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα evros-news.gr, κανένας από τους επιβαίνοντες και στα δύο αυτοκίνητα δεν τραυματίστηκε από το ντεραπάρισμα και τη σύγκρουση που ακολούθησε, όπως διαπίστωσε και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή, αν χρειαζόταν, τραυματιών.

Τον πήρε ο ύπνος

Στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς τους Κήπους, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, υπήρξε δυσκολία στην κυκλοφορία και χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης που επιλήφθηκε και του συμβάντος, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να ανατραπεί.

Απίθανο βίντεο: Οι κόρες του Πετρούνια του εύχονται καλή επιτυχία από την… τηλεόραση