ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΚ Δήμητρα: Με άξονα την καινοτομία και την ποιότητα δημιουργούν τους αυριανούς επαγγελματίες

amfi

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η επιλογή επαγγέλματος γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Είναι πολύ σημαντικό το επάγγελμα που θα ακολουθήσει κανείς να ταιριάζει με τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του διότι χωρίς πάθος και μεράκι κανείς δεν μπόρεσε να προχωρήσει με αξιώσεις.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» κατανοώντας τις τάσεις τις αγοράς αλλά και τις ανάγκες των νέων για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση  δημιουργώντας υπερσύγχρονες και ποιοτικές κτιριακές υποδομές 5.000 μ2 σε Λάρισα και Βόλο.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 1

Δημιούργησε την “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ”, με υπερσύγχρονα εργαστήρια  Μαγειρικής / Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και ένα πλήρως «προσομοιωμένο» περιβάλλον ξενοδοχείου με εργαστήρια οροφοκομίας, υποδοχής (reception) και εστίασης, όπου προσφέρονται σπουδές με υψηλή εξειδίκευση στον Τουρισμό και την Γαστρονομία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ 1

Την “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΔΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ”, ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο στούντιο ομορφιάς για τις σχολές Κομμωτικής – Αισθητικής – Ονυχοπλαστικής και Μόδας, συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας, προκειμένου να εξασφαλίσει την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών του.

Παράλληλα, έστησε ένα  «μικρό Νοσοκομείο» στις εγκαταστάσεις του, για τα επαγγέλματα ΥΓΕΙΑΣ, όπου παρέχονται ακαδημαϊκές σπουδές  σε αυτόν  τον απαιτητικό επαγγελματικό χώρο. Η συνεργασία του με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και την κλινική ΑΝΑΣΣΑ, διασφαλίζουν τόσο την εκπαίδευση των σπουδαστών του σε πραγματικούς χώρους εργασίας όσο και την υψηλή ποιότητα των σπουδών του.

Επιπλέον, παρέχει την δυνατότητα για αναγνωρισμένες σπουδές σε περισσότερες από 40 σύγχρονες ειδικότητες στους τομείς: Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής (Multimedia / Social Media και Γραφιστική), Παιδαγωγικά και Προπονητική, Δημοσιογραφίας – Υποκριτικής θεάτρου, Αγροτικών – Τεχνικών Επαγγελμάτων, Security (Στέλεχος Ασφαλείας) και Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ 2

Σε όλες τις ειδικότητες, καθημερινοί εκπαιδευτές είναι κορυφαίοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες καθώς και αναγνωρισμένοι επιστήμονες,  με διακρίσεις, γεγονός  που εγγυάται τη σωστή και άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ έχει βραβευτεί με το EDUCATION LEADER AWARD, (Καλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός) το 2018, γεγονός που πιστοποιεί την ποιότητα των σπουδών που προσφέρεi, ενώ επίσης έχει βραβευτεί για τα προγράμματα σπουδών του και τις καινοτόμες εγκαταστάσεις του το 2017 και το 2020 με βραβεία στα TOURISM AWARDS (τα κορυφαία βραβεία στο χώρο)!

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ οδηγούν σε κρατικό πτυχίο με ευρωπαϊκή ισχύ και διασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την επαγγελματική αποκατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πρωτοπορεί και καινοτομεί στον χώρο της εκπαίδευσης προσφέροντας:

  • Επί 35 χρόνια υψηλού επιπέδου, ποιοτική εκπαίδευση στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης.
  • Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα στην Ελλάδα και την Ε.Ε.
  • Δυνατότητα διεθνοποίησης του Πτυχίου μέσα από την συνεργασία του με τους κορυφαίους Βρετανικούς Οργανισμούς Πιστοποίησης TQ U.K και R.N , γεγονός που κάνει σημαντική διαφορά στο βιογραφικό των σπουδαστών του δίνοντά τους συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους!
  • Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση σε δίκτυο 5.000 συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων!
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εργαστήρια και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας https://www.iekdimitra.gr/structures/#virtual-tour και ολιγομελή τμήματα
  • Προνομιακές τιμές διδάκτρωνκαι ευέλικτους τρόπους πληρωμής
  • Αναβολή Στράτευσης
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

 

ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ το Διαβατήριο στην Απασχόληση!

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 2

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!