ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλόννησος: Συνάντηση του Πέτρου Βαφίνη με τον Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ

IMG 20220826 112544

Επίσκεψη στην Αλόννησο πραγματοποίησε ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλίας Τσιαούσης.

KEN 728X100

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στο νησί είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη όπου συνομίλησαν για θέματα που αφορούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.

Ο κ. Τσιαούσης στη συνάντηση με τον Δήμαρχο επανέλαβε ότι προχωρά η στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αλοννήσου με Ιατρούς ειδικότητας, αφού έγινε η προκήρυξη μίας θέσης Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας με βαθμό Διευθυντή και μίας θέσης Παιδίατρου, επίσης με βαθμό Διευθυντή. 

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Δήμου Αλοννήσου στη συνεχή συντήρηση και φροντίδα των κτηριακών – μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Π.Π.Ι.

Αναφέρθηκε επίσης ότι λειτουργεί κανονικά το Ακτινολογικό Εργαστήριο και οι μικροβιολογικές εξετάσεις  διεξάγονται κανονικά με αποτελέσματα που αναλύονται  στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης ευχαρίστησε τον κ. Τσιαούση για την προκήρυξη των δύο θέσεων, ένα πάγιο αίτημα του Δημοτικής αρχής Αλοννήσου, έτσι ώστε, μετά από πολλά χρόνια το ΠΠΙ Αλοννήσου να είναι πλήρως στελεχωμένο. 

«Η πλήρης στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου είναι άκρως αναγκαία για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες. Για μας η εύρυθμη λειτουργία του Π.Π.Ι αποτελεί και θα αποτελεί προτεραιότητά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!