ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Βολιώτισσα σωσίας της Έλενας Παπαρίζου που σαρώνει στο Tik Tok [βίντεο]

papar

Ολοι πιστεύαμε ότι η Ελενα Παπαρίζου είναι μοναδική, ένα video στο tik tok όμως αλλάζει τα δεδομένα.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Βολιώτισσα Ναυσικά Χιώτη έχει ξετρελάνει το Tik Tok τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα βίντεό της στα οποία υποδύεται την Έλενα Παπαρίζου αποκτούν χιλιάδες like.

Η αισθητικός που φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιάζει εκπληκτικά με την τραγουδίστρια, σε σημείου που ορισμένες από τις αναρτήσεις της σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν παρακολουθείς έναν σωσία ή την ίδια την Έλενα Παπαρίζου.

Καθώς είχε ακούσει συχνά από ακολούθους, αλλά και ανθρώπους που τη συναντούσαν συχνά στον δρόμο για την ομοιότητά της με την Έλενα Παπαρίζου, η Ναυσικά θέλησε να κάνει ένα πείραμα στο Tik Tok.

Ανέβασε βίντεο με την ίδια να τραγουδάει κομμάτια της Έλενας Παπαρίζου και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά αστραπιαία. Πέραν από τα χιλιάδες like, ορισμένες από τις αναρτήσεις αγγίζουν τις 200.000 θεάσεις.

Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τόσο για την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια, όσο και για την ανταπόκριση των χρηστών του Tik Tok. «Δεν έχω χρησιμοποιήσει την ομοιότητα μου με την Έλενα Παπαρίζου και εννοείται ότι δεν θα το έκανα ποτέ» λέει η Ναυσικά στο βίντεο.

Όπως εξηγεί, εκείνο που θεωρεί πως έχει κοινό με την Έλενα Παπαρίζου είναι οι γωνίες του προσώπου της, τα μάτια και το βλέμμα. «Δυστυχώς δεν έχει τύχει να τη συναντήσω από κοντά. Λένε ότι έχει δει τα βίντεο μου» σημειώνει, τονίζοντας πως θα ήθελε πολύ να μάθει τη γνώμη της τραγουδίστριας

 

Ναυσικά και Έλενα. Δύο γυναίκες που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά, όμως μοιάζουν με δύο σταγόνες νερό!

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε και πρόσθεσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε το ατού της ομοιότητας που έχει με την ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ναυσικά και η Έλενα μοιάζουν κυρίως στις γωνίες του προσώπου, τα μάτια και το βλέμμα.

«Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πολύ!», αποκάλυψε.

«Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ».

Εκτός από την ομοιότητα στην εμφάνιση, άραγε συμβαίνει το ίδιο και στο τραγούδι; Η Ναυσικά δίνει την απάντηση.

«Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το «Τρελή Καρδιά, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!