ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Θέλει να κλείσει την κόρη της σε ψυχιατρείο επειδή τραγουδάει δυνατά και λέει ότι «είναι θεά»

295796515 5517566751616008 6110941613595660252 n

Μία απίστευτη ιστορία διαχειρίζονται τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές του Βόλου, καθώς μία 70χρονη μητέρα ζήτησε τον εγκλεισμό της 48χρονης κόρης της στο ψυχιατρείο, επειδή τραγουδάει δυνατά, αναστατώνοντας τη γειτονιά, και θέλει να πάρει μέρος σε μουσικό διαγωνισμό στην τηλεόραση!

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Οι Αρχές διέταξαν την εξέταση της 48χρονης γυναίκας από ψυχιάτρους του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι αποφάσισαν ότι δε χρήζει νοσηλείας και θεωρείται ακίνδυνη παρότι υπάρχει ψυχικό νόσημα και δε λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή της.

«Η ζωή μου έγινε κόλαση» δήλωσε στους αστυνομικούς η μητέρα της, η οποία δε μπορεί να ησυχάσει. «Όλη τη μέρα, το ραδιόφωνο παίζει τέρμα μουσική και ξεσηκώνει τη γειτονιά τραγουδώντας». Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της 48χρονης είχε κληθεί από γείτονες και η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί ακούσια νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική. Όμως η μητέρα της 48χρονης γυναίκας, αισθάνεται ότι δε μπορεί να σηκώσει άλλο το βάρος και ζητά από την Πολιτεία να την απαλλάξει, κλείνοντας την κόρη της σε ψυχιατρική δομή.

Χαρακτηριστικό της απόγνωσης στην οποία έχει περιέλθει η 70χρονη είναι ότι κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, προκειμένου η κόρη της να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα και να ησυχάσει! Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον μητέρας και κόρης.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!