Το ποιόν του, το ήθος του και τον πολιτισμό που δεν έχει απέδειξε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος.

Δύο άνδρες επιτίθενται με μπουνιές, κλωτσιές και χυδαίο υβρεολόγιο σε μοτοσυκλετιστή στη μέση του δρόμου. Τα σεμινάρια καλής οδικής συμπεριφοράς, ανθρωπιάς και πολιτισμού παραδίδει… ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην τραμπούκικη επίθεση, που σε μια ευνομούμενη χώρα θα έπρεπε να έχει αν μη τι άλλο προβληματίσει τους αρμοδίους και να έχει αναληφθεί δράση ο Μπέος, που δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει ανάρμοστη και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο – θανατηφόρα δε για οποιοδήποτε ένοια αισθητικής- συμπεριφορά είχε και συνεργό.

  • Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: Ξεπλένει τους βιαστές την Ημέρα της Γυναίκας – Σάλος για το πιο άστοχο και χυδαίο ανέκδοτο

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Τα νέα κατορθώματα του Μπέου έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, επιτίθεται, ξυλοκοπά με μπουνιές και κλωτσιές και βρίζει οδηγό μηχανής.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο συμβαίνει δε καταμεσής του δρόμου.

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ ο «συνεργός» Μπέου, τον χτυπά φωνάζοντας παράλληλα: «ξέρεις που μιλάς ρε;».

Πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ανήλικη που κλώτσησε γατάκι στο Ρέθυμνο