Αυτοψία Καπουρνιώτη στον Βόλο – Απομακρύνθηκαν εγκατελελειμένα περίπτερα [εικόνες]

3 25

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, βρέθηκε στις εργασίες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων περιπτέρων προκειμένου για τη λειτουργική βελτίωση και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Η υπόσχεση του Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής υλοποίησης παρεμβάσεων για την ομαλή κίνηση πεζών και ΑΜΕΑ συνεχίζεται.

Ακόμη τρία περίπτερα << έφυγαν >> το προηγούμενο διήμερο, επί των οδών Αναλήψεως με 54ου Συντάγματος, Παγασών με Ρήγα Φεραίου και Δονδολίνων με Γαρέφη.

Το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής και λειτουργικής φυσιογνωμίας του αστικού περιβάλλοντος του Δήμου είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται.

Επίσης, στη επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου μας, θα αποφασιστεί η αποξήλωση και απομάκρυνση από συνεργεία του Δήμου Βόλου τεσσάρων ανενεργών περιπτέρων της πόλης, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους.

Η απομάκρυνση αυτών κρίνεται απαραίτητη, εφόσον τα περίπτερα δεν λειτουργούν, ενώ θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη λειτουργική βελτίωση και την αισθητική αναβάθμιση. Σε πλήρη συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες και την Βιώσιμη κινητικότητα του Δήμου Βόλου και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ Θεοδώρου και Σταυρίδη, η αποκατάσταση των πεζοδρομίων που ελευθερώνονται γίνεται την ίδια ημέρα, για την ομαλή κίνηση των πεζών και ΑμεΑ.

Η αποδέσμευση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων και η διευκόλυνση διέλευσης των πεζών και ΑμεΑ συνιστά προτεραιότητα για τον Δήμαρχο μας κ. Αχιλλέα Μπέο και την δημοτική μας αρχή.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 70 περίπτερα στη πόλη μας, τα οποία διέκοψαν τις εργασίες τους και πλέον παραμένουν ελάχιστα, για να μας θυμίζουν το παραδοσιακό περίπτερο της γειτονιάς».

Δείτε εικόνες:

1 30 2 28 3 24

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!