ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγέλλει την Κυβέρνηση ο Οικονόμου για το ακατάσχετο των αγροτών

oikonomou sindiaskepsi 2

Σε μια σκληρή δήλωση κατά της Κυβέρνησης προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου με αφορμή το ακατάσχετο των αγροτών.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Συγκεκριμένα λέει:

“Ασφυκτική είναι η πίεση που δέχονται οι αγρότες εξαιτίας της αμεριμνησίας της Κυβέρνησης που δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμόρφωση των οικονομικών αρχών, αλλά και των τραπεζών, με το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων. Έτσι περιορίζεται δραματικά η ρευστότητα των αγροτών που ήδη αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, όπως το κόστος λιπασμάτων, των ζωοτροφών, του ενεργειακού κόστους και του κόστους καλλιέργειας που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη διαβίωση. 

Παρότι οι άμεσες ενισχύσεις χορηγούνται στους παραγωγούς ως εισοδηματικό δίχτυ ασφαλείας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η γεωργική τους δραστηριότητα και έτσι υπόκεινται στο καθεστώς του ακατάσχετου, αγρότες καταγγέλλουν ότι οι κατασχέσεις των αγροτικών τους επιδοτήσεων συνεχίζονται!… Κατά παράβαση της απόφασης για το ακατάσχετο των λογαριασμών έως 7.500 € ετησίως και πλέον των 1.250 € ανά μήνα όπως ισχύει για όλα τα φυσικά πρόσωπα, οι επιδοτήσεις συμψηφίζονται με τις οφειλές τους προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άρση της δέσμευσης των λογαριασμών των αγροτών”.

Πηγή: trikalavoice.gr

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!