Λεωνίδας Κακούρης: Αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο»

1663861808 489831Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, 18:30

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον «Θέμη» στη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του, έναν χαρακτήρα σκληρό, άνθρωπο της νύχτας και αντίθετο κόσμο προς το μοναστήρι.

«Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη σημερινή εποχή σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είναι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις “Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο “Ρόδο” ήμουν “μελισσούλα”» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η “γυναίκα” μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει», δήλωσε στη συνέχεια.

Επεισοδιακή θα είναι και η συνάντησή του με τη «γυναίκα» του στις «Άγριες Μέλισσες», Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται μια μοναχή.

«Έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Ζω για την στιγμή που θα της πω “καλησπέρα γερόντισσα”. Της Κατερίνας της αρέσει να «βουτάει» στον ρόλο, μ’ αρέσει ο τρόπος που μπαίνει στις ηρωίδες της», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!