Οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, 30.000 έτοιμα εντυπώματα σημάτων επώνυμων εταιριών, 2.387 ενδύματα, τα οποία ήταν απομιμητικά προϊόντα επώνυμων εταιριών και 1.368 ενδύματα έτοιμα προς εντύπωση σημάτων.

Μεγάλο αριθμό απομιμητικών προϊόντων εντόπισε η αστυνομία μέσα σε εργαστήριο που λειτουργούσε σε περιοχή της Πάτρας, και προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών μετέβησαν σε εργαστήριο εντύπωσης ενδυμάτων, όπου εντόπισαν τους συλληφθέντες τη στιγμή που φόρτωναν τα απομιμητικά προϊόντα σε τρία οχήματα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο χώρο του εργαστηρίου, καθώς και στα οχήματα, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, 30.000 έτοιμα εντυπώματα σημάτων επώνυμων εταιριών, 2.387 ενδύματα, τα οποία ήταν απομιμητικά προϊόντα επώνυμων εταιριών, 1.368 ενδύματα έτοιμα προς εντύπωση σημάτων, τρεις ηλεκτρικές πρέσες, μία ηλεκτρική συσκευή επιγραφοποιίας κ.ά.

  • Διαβάστε επίσης: ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, το συνολικό ύψος της επαπειλούμενης ζημιάς, όπως προκύπτει από τις έως τώρα πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιρειών, υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ηράκλειο: Μπήκε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του ενώ κοιμόταν και την έπιασε από το λαιμό