ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λεωνίδας Καλαθάς: Προβλήματα στον λέβητα αερίου;

καλαθας4

Πλέον, οι παλιοί χρήστες γνωρίζουν πως να διαχειριστούν  τα μικρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την χρήση του λέβητα στην καθημερινότητα. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες νέοι χρήστες κάθε χρόνο, που πιθανόν να μην γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα και που πρέπει να ελέγξουν πριν καλέσουν τον αδειούχο συντηρητή τους για την βλάβη. Αυτό, προκύπτει από τις κλίσεις που δεχόμαστε καθημερινά για τέτοια θέματα.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Έτσι, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Ελέγχουμε την πίεση του νερού. Όλοι οι λέβητες έχουν ένδειξη πίεσης νερού για το κύκλωμα της θέρμανσης που είναι είτε σε αναλογική είτε σε ψηφιακή μορφή. Αυτό διαφέρει ανάλογα με την μάρκα και το μοντέλο. Εάν είναι αναλογική, τότε υπάρχει μανόμετρο στην πρόσθια όψη του λέβητα ή από κάτω. Στην περίπτωση που δεν έχει, τότε θα είναι σε ψηφιακή οπότε θα την δείτε μέσα από την οθόνη του. Η πίεση θα πρέπει να είναι περίπου 1,5 bar. Για λόγους ασφαλείας σχεδόν όλοι οι λέβητες διακόπτουν την λειτουργία τους όταν η πίεση έχει πέσει κάτω από το όριο που έχει ορίσει ο κατασκευαστής και διαφέρει. Η πλήρωση του νερού γίνεται από διακόπτη που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λέβητα.

2. Επανάταξη του Λέβητα (Reset). Στην περίπτωση που έχει προηγηθεί η πτώση της πίεσης του νερού πιθανόν να είναι απαραίτητη η επαναφορά της συσκευής σε συνθήκες λειτουργίας. Αυτό  εξαρτάται και πάλι από τον κατασκευαστή. Η εμπλοκή μπορεί να προέλθει από δυσλειτουργία  του λέβητα, από έλλειψη αερίου κτλ. Δείτε στις οδηγίες του λέβητά σας πως γίνεται η επάναταξη. Εάν μετά από μία η δύο προσπάθειες το πρόβλημα παραμένει, απλά καλέστε τον συντηρητή σας.

Αυτά είναι δυο βασικά tips που θα σας βοηθήσουν να έχετε άμεσα θέρμανση όταν την χρειάζεστε τον χειμώνα και ζεστό νερό χωρίς να επέμβει τεχνικός.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς:
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 70, ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6972 011265

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!