Βόλος: Μοντέλα για την εκτίμηση εξάπλωσης της πανδημίας δημιουργεί το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών – Έρχεται συνέδριο

dada 14

Μοντέλα για την εκτίμηση εξάπλωσης της πανδημίας δημιουργεί το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τα οποία παρουσιάζονται σε συνέδριο στον Βόλο.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Οι εργασίες του συνεδρίου άρχισαν χθες με κεντρικό ομιλητή τον διευθυντή της Β’ Παθολογικής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Χαράλαμπο Μάνδρο ο οποίος περιέγραψε την εμπειρία του από τα δύο χρόνια κορωνοϊού, καθώς πρωταγωνίστησέ στη διαχείριση των αμέτρητων συμπολιτών που νοσηλεύτηκαν στις κλινικές covid.

Ο παθολόγος και διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Χαράλαμπος Μάνδρος τονίζει πως «συνολικά στο Νοσοκομείο νοσηλεύτηκαν πάνω από 2.500 ασθενείς με κορωνοϊό, όπου ο μέσος όρος νοσηλείας του ήταν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Κάποιοι νοσηλεύτηκαν 30-40 μέρες. Η εκτίμηση για τους θανάτους είναι πως αυτοί που πέθαναν είτε στο Νοσοκομείο είτε στα σπίτια τους στη Μαγνησία, αγγίζουν τους 600».

Στο συνέδριο θα μιλήσουν και επιστήμονες από τη Γερμανία και άλλες χώρες που μελετούν μοντέλα για την εξέλιξη της πανδημίας.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

 

error: Content is protected !!