Βόλος: Την απειλούσε γιατί… την αγαπούσε! – «Έτσι έλεγε και ο δολοφόνος της Κάρολαϊν»

5588351 3

Ο φόβος και ο τρόμος μίας 26χρονης γυναίκας έγινε ο 37χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της στον Βόλο, ο οποίος χθες πέρασε από το αυτόφωρο για σοβαρές απειλές εναντίον της. Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό για περισσότερα από τρία χρόνια, ενώ πριν από το καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Όμως φαίνεται ότι η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον 37χρονο σύντροφό της, ο οποίος εξακολοθούσε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα και να την ζητά, δημιουργώντας συχνά επεισόδια έξω από το σπίτι της.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για τον λόγο αυτό, η 26χρονη προσέφυγε στη δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ακόμα ένα επεισόδιο διατάρρραξε την ησυχία της νεαρής κοπέλας, όταν ο 37χρονος έφτασε στην πόρτα του σπιτιού της και απείλησε να βάλει φωτιά αν δεν του άνοιγε!

Απολογούμενος στους δικαστές του Αυτοφώρου, ο 37χρονος δήλωσε ότι λατρεύει την πρώην σύντροφό του και δεν θα της έκανε ποτέ κακό για να λάβει την απάντηση από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη ότι τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και σκότωσε την άτυχη Κάρολαϊν.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε και εναντίον του ισχύουν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάσει την 26χρονη και να μην της αποστείλει ξανά ούτε γραπτό μήνυμα, διαφορετικά θα βρεθεί για 3 μήνες στη φυλακή.

Ο νεαρός άνδρας μετά την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε λυγμούς.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!