«Δηλώνω αθώος και θα αποδειχθεί από την ακροαματική διαδικασία ότι είναι σενάριο από τα αστυνομικά όργανα», είπε ο παρουσιαστής.

Αθώος δηλώνει ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, όπως και οι συγκατηγορούμενοί του οι οποίοι δικάζονται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση με τους αποκαλούμενους «σκηνοθετημένους» πυροβολισμούς, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Διονύσου, τον Απρίλιο του 2021.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συγκεκριμένα στο εδώλιο κάθονται ακόμα δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι  φέρονται ως συνεργοί του παρουσιαστή, καθώς και ένα ακόμα άτομο που  αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με διακίνηση απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές.

  • Διαβάστε επίσης: Τζούλια Αλεξανδράτου: Καταγγέλλει τον Μένιο Φουρθιώτη ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ

«Δηλώνω αθώος και θα αποδειχθεί από την ακροαματική διαδικασία ότι είναι σενάριο από τα αστυνομικά όργανα», είπε ο παρουσιαστής. Αθώοι δήλωσαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Με την έναρξη της  συνεδρίασης η υπεράσπιση έθεσε αίτημα για νέα διακοπή της δίκης λόγω κωλυμάτων δύο συνηγόρων, όμως το δικαστήριο το απέρριψε και αποφάσισε την πρόοδο της δίκης, καθώς λήγει σε λίγες ημέρες το 18μηνο προσωρινής κράτησης των δύο κατηγορούμενων που βρίσκονται προφυλακισμένοι.

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι  υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατέθεσαν ενστάσεις επί νομικών θεμάτων με το δικαστήριο άλλες να τις απορρίπτει και για άλλες να επιφυλάσσεται στην πρόοδο της δίκης.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν αστυνομικοί μάρτυρες κατηγορίας , οι καταθέσεις των οποίων ετέθησαν υπό αμφισβήτηση από την πλευρά υπερασπιστών των κατηγορουμένων.

Η δίκη συνεχίζεται.

Πυρηνικός εφιάλτης πάνω από την Ευρώπη – Το οπλοστάσιο της Ρωσίας σε αριθμούς και η σύγκριση με τη Δύση