ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Γ.Μπρατάκο έθεσε το θέμα της δημιουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Βόλου ο Αθ.Λιούπης

57754 1

Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο συνάντησε, μετά από πρόσκλησή του,  την Τετάρτη ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο κ. Λιούπης συνεχάρη τον κ. Μπρατάκο για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει. Η συζήτηση μεταξύ των δύο έγινε σε φιλικό κλίμα και δεν έμεινε ασχολίαστη η παρουσία του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Τονίστηκε από την πλευρά του κ. Λιούπη, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά πως κινείται με πρόγραμμα, το οποίο έχει συνέχεια και όραμα, ενώ σημείωσε πως η Κυβέρνηση παρά τις κρίσεις – υγειονομική και ενεργειακή- συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο.

Ο κ. Λιούπης εκτός από την πολιτική επικαιρότητα έθεσε στον κ. Μπρατάκο και το αίτημα της κοινωνίας της Μαγνησίας για τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για ένα έργο πνοής και απαραίτητο για την υγεία των πολιτών του νομού, με τον κ. Λιούπη να το έχει θέσει στον Πρωθυπουργό τον Απρίλιο κατά τη συνάντησή τους. Ο κ. Μπρατάκος άκουσε με προσοχή την επιχειρηματολογία του κ. Λιούπη ως προς την αναγκαιότητα της δημιουργίας του εν λόγω Τμήματος και του ζήτησε αντίγραφο του φακέλου που κατέθεσε ο Βουλευτής στον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον κ. Μπρατάκο για τη συνάντηση και την ουσιαστική συζήτησή τους, με τη συνεργασία τους να συνεχίζεται για τα μεγάλα θέματα που αφορούν στη Μαγνησία. 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!