ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους διευθυντές εκπαίδευσης Τρικάλων ο Λιούτας

1664192151245 Medium

Τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο γραφείο του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής κ. Αθανάσιος Λιούτας, προκειμένου να τον συγχαρεί επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και να του ευχηθεί μια γόνιμη και παραγωγική θητεία.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο Διευθυντής ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι από πλευράς προσωπικού η Δ.Ε. Τρικάλων με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών, τις έγκαιρες αποσπάσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών έχει επάρκεια εκπαιδευτικού δυναμικού και ότι ένα μικρό ποσοστό κενών που εκκρεμεί θα καλυφθεί από τη Β’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Επίσης τόνισε ότι όλα τα βιβλία έχουν μοιραστεί στα σχολεία και πως αναμένουμε και την έναρξη της Ζ’ Φάσης του προγράμματος μαθητείας των ΕΠΑΛ.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και σκέψεων σε πολλά θέματα, ενώ ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πετυχημένο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη Διεύθυνση για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύψουν.

Επίσκεψη του βουλευτή Αθανασίου Λιούτα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, από τον βουλευτή Τρικάλων κ. Αθανάσιο Λιούτα προκειμένου να ενημερωθεί από τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη για ζητήματα που αφορούν τον χώρο της Εκπαίδευσης του νομού μας, καθώς και για τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης ενημέρωσε τον κ. Λιούτα αναλυτικά για θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων, την εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, σημειώνοντας πως έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το ΥΠΑΙΘ για την στελέχωσή τους από εκπαιδευτικό προσωπικό (μεταθέσεις, αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών) και πως η νέα σχολική χρονιά 2022-2023 ξεκίνησε χωρίς κενά.

 

Πηγή: trikalavoice.gr

error: Content is protected !!