Η δολοφονία της 21χρονης Τik-Toker σημειώθηκε το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι της στο Μεξικό.

Μυστήριο πλανάται γύρω από την δολοφονία μιας διάσημης Τik Toker στο Μεξικό. Η 21χρονη Karla Pardini πριν βρεθεί νεκρή κοντά στο σπίτι της, δέχθηκε ένα μυστήριο τηλεφώνημα.

Η δολοφονία της 21χρονης Τik-Toker σημειώθηκε το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι της στο Μεξικό. Το άψυχο σώμα της Karla Pardini εντοπίστηκε την επόμενη μέρα το πρωί από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

  • Διαβάστε επίσης: Φρίκη: 79χρονος σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του – Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς να μην τον συλλάβουν

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μητέρα της δήλωσε στους ερευνητές ότι η κόρη της είχε δεχθεί ένα περίεργο τηλεφώνημα γύρω στις 10:30 το βράδυ της δολοφονίας.

Κάποιος ή κάποια την κάλεσε να βγει έξω και τότε την εκτέλεσαν. Σύμφωνα πάντως με την έκθεση της αστυνομίας, η νεαρή γυναίκα δέχθηκε πολλές σφαίρες στο σώμα της πριν πέσει επί τόπου νεκρή. Μάρτυρες ανέφεραν στις αρχές ότι πολλά ένοπλα άτομα εθεάθησαν να περιφέρονται στην περιοχή πριν δολοφονηθεί η 21χρονη.

Η Pardini ήταν γνωστή για τις αναρτήσεις που έκανε στο TikTok, σχετικά με τη μόδα.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν ανέβασε τρία βίντεο για τους περισσότερους από 88.000 followers της.

Αποστομωτική απάντηση Μπιμπίλα: «Είμαι 67 ετών και θα φοράω ό,τι μαγιό μου αρέσει»