Ανακαλεί τη μήνυση σε γνωστό δημοσιογράφο ο Αχιλλέας Μπέος – Γιατί πήρε την απόφαση αυτή ο δήμαρχος Βόλου

mpeos
Ανακάλεσε τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του Βολιώτη δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Ο κ. Μπέος είχε ασκήσει νομικά μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, για δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου εξηγεί τους λόγους της κίνησής του:
“Ως πατέρας πέντε παιδιών και άνθρωπος που αγαπώ τη νεολαία, αποφάσισα να ανακαλέσω τη μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του Δημήτρη Κουκλουμπέρη.
Εις βάρος του δημοσιογράφου της Εφ.Συν. είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησής μου, υπόθεση που είχε προσδιοριστεί σε προ ολίγων ημερών δικάσιμο του Σ.Τ. Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Πιστεύω πολύ στις δεύτερες ευκαιρίες, στους νέους ανθρώπους και εύχομαι την επόμενη φορά που ο εν λόγω δημοσιογράφος της Αθήνας θα ενδιαφερθεί για τα θέματα του Δήμου Βόλου, να κάνει τον κόπο να ακούσει και την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και όχι μόνο τους φίλους του της αντιπολίτευσης.
Είναι πάντα χαρά μας να βοηθάμε νέους ανθρώπους και ειδικά στην προσπάθεια τους για αντικειμενική ενημέρωση και τήρηση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.”
error: Content is protected !!