Δέχτηκε έντονη κριτική – Ο Έρικ Τραμπ στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του

Έντονη κριτική δέχτηκε η νύφη του Ντόναλντ Τραμπ, Λάρα όταν ανέβασε βίντεο στα social media στο οποίο ο πεντάχρονος γιος της οδηγεί ένα παιδικό όχημα στη βροχή τη στιγμή που ο κυκλώνας Ίαν «σαρώνει» τη Φλόριντα.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

Η Λάρα Τραμπ ζει στο Τζούπιτερ της Φλόριντα με τον σύζυγό της Έρικ Τραμπ και τον μικρό τους γιο, Λουκ. Στο βίντεο, ο Λουκ φαίνεται να προστατεύει τα μάτια του και να σφίγγει τα γόνατά του καθώς οδηγεί το παιχνίδι όχημά του μέσα στη δυνατή βροχή.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά φαίνεται πως εδώ χτίζουμε χαρακτήρα. Μείνετε όλοι ασφαλείς», έγραψε η Λάρα στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Η Λάρα ακούγεται στο βίντεο να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τον γιο της, λέγοντας: «Θεέ μου, Λουκ. Έλα, μπορείς να το κάνεις, πάμε».

Μετά την ανάρτηση του βίντεο ξεκίνησαν και οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter.

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο – ότι του το έκανε αυτό ή ότι το βιντεοσκόπησε και μετά το δημοσίευσε και καυχήθηκε για αυτό», έγραψε ένας χρήστης.

«Παρατήρησα ότι μάλλον βιντεοσκοπεί κάτω από μια ομπρέλα», ειρωνεύεται ένας άλλος. «Ίσως έχει ήδη αρκετό χαρακτήρα».

Αλλά δεν ήταν όλοι επικριτικοί με το βίντεο – με έναν χρήστη να λέει ότι θα «λάτρευε» να μπορούσε να το έχει κάνει αυτό ως παιδί.

«Εντάξει, θα παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ. Αυτό είναι κάτι που ως παιδί θα μου άρεσε πολύ να είχα κάνει. Μου άρεσε ο καιρός. Όταν έρχονταν τυφώνες ήμουν αυτός που ήθελε να είναι έξω», έγραψε ένας άλλος χρήστης παρατήρησε ότι ο μικρός Λουκ δεν φάνηκε να το «διασκεδάζει».

Ο Έρικ Τραμπ πάντως όταν ρωτήθηκε από την «DailyMail.com» στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του. «Οι ουρανοί άνοιξαν την ώρα που έκαναν βόλτα με τα σκυλιά», είπε ο Έρικ για το βίντεο.

Νέα «όπλα» κατά της φοροδιαφυγής