ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Τρία διαφορετικά γλέντια άφησαν άγρυπνη ολόκληρη τη συνοικία – Χωρίς αποτέλεσμα οι οχλήσεις στην αστυνομία

nea smirni larisa 780x405

Η αγανάκτηση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Τα γλέντια και τα ντεσιμπέλ που ξεπερνούν τα όρια δεν τους άφησαν για άλλη μια νύχτα να κοιμηθούν.

Μάλιστα το χθεσινό βράδυ, όπως το περιγράφει, αναγνώστης του onlarissa.gr, ήταν εφιαλτικό, καθώς τα γλέντια ήταν τρία μαζί, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βρίσκονται ένα βήμα πριν το… φρενοκομείο. Επιπρόσθετα οι οχλήσεις στην αστυνομία για μια ακόμη φορά δεν είχαν κανένα απολύτως αποτέλεσμα και ας κρατούσαν οι… χοροί μέχρι τις 6 το πρωί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο απελπισμένος κάτοικος της περιοχής απέστειλε το πρώτο e-mail στην εφημερίδα μας λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, αναφέροντας τα εξής:

«Καλησπέρα είμαστε κάτοικοι της Νέας Σμύρνης σήμερα παίζουν 3 διαφορετικές μουσικές με τα ντεσιμπέλ των ηχείων να ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια… Έχει στηθεί γλέντι για το οποίο έχουν γίνει συστηματικά παράπονα μέσω τηλ. στην αστυνομία… Σύμφωνα με την Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες κοινής ησυχίας έχουν οριστεί ως εξής θερινή 15.00 έως 17.30 και 23.00 έως 07.00 αυτές οι ώρες καταπατούνται συνεχώς από τα γλέντια και τα βεγγαλικά ειδικά αυτό το διάστημα (Θερινό). Ερωτώ λοιπόν ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας γιατί έτσι αισθάνομαι στην εν λόγω συνοικία γιατί δεν τηρούνται οι νόμοι; Γιατί οι πολίτες να πηγαίνουν έρμαια και άυπνοι στις εργασίες τους αφού η μουσική κλείνει μετά τις 06.00 το πρωί; Γιατί τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο σχολείο άυπνα και αδιάβαστα από την οχλαγωγία; Γιατί γιατί γιατί τέτοια απάθεια από τους Υπεύθυνους για την συγκεκριμένη συνοικία; Με τι δικαίωμα στήνονται γλέντια με τεράστια ηχεία σε ανοιχτό περιβάλλον; Γιατί δεν ελέγχονται;».

Για να ακολουθήσει δεύτερο e mail το πρωί, στο οποίο σημειώνονταν τα εξής:

«Σας αναφέρω ότι η ώρα είναι 06.20 και οι μουσικές στην διαπασών συνεχίζονται έως τώρα ακάθεκτες παρά τα απανωτά τηλέφωνα στην αστυνομία και φυσικά εδώ φαίνεται ότι ο νόμος είναι επιλεκτικός και δεν εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις… Καλημέρα από τους άγρυπνους κατοίκους της Νέας Σμύρνης και τα παιδιά τους που ακόμα μια απαιτητική ημέρα στην δουλειά και στο σχολείο αντίστοιχα μας περιμένει…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
error: Content is protected !!