ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τιμήθηκε με bronze βραβείο για την έξυπνη διαχείριση αποβλήτων

thumbnail 52391545742 7c07d14b07 o 780x405

Με το bronze βραβείο τιμήθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την «έξυπνη διαχείριση αποβλήτων». Στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις βρέθηκαν και τιμήθηκαν για την δράση τους ως προς την προστασία του περιβάλλοντος εκπρόσωποι του Νοσοκομείου.

Η διάκριση αφορά στο πληροφοριακό σύστημα εσωτερικής ιχνηλασιμότητας των επικίνδυνων αποβλήτων και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του στον έλεγχο της ενδονοσοκομειακής διαχείρισής τους. Το εργαλείο αυτό λόγω της εύκολης χρήσης του αλλά κυρίως λόγω των σημαντικών συμπερασμάτων που εξάγει μέσω της στατιστικής ανάλυσης των δεδομένων που συλλέγει για τη λήψη αποφάσεων χαρακτηρίστηκε και διακρίθηκε ως «έξυπνο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων».

Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας, κος Γρηγόριος Βλαχάκης, ο οποίος δήλωσε: «Για δεύτερη χρονιά το Νοσοκομείο μας βραβεύεται για την διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων του και επιβεβαιώνεται έτσι η ευαισθησία των εργαζομένων μας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με αποφάσεις και ενέργειες φιλικές για το περιβάλλον και την πόλη».Τέλος η Δρ Γεωργία Οικονόμου Βιοχημικός – Υπεύθυνη διαχείρισης αποβλήτων ανέφερε «Θα πρέπει να επισημανθεί η συνεργασία όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου για την εφαρμογή του συστήματος καθώς και η συνέπεια και η δέσμευση τους στις απαιτήσεις του. Η διάκριση των προσπαθειών μας είναι κίνητρο και έμπνευση για νέες ιδέες, με στόχο την ΄΄πράσινη΄΄ παροχή υπηρεσιών υγείας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif
error: Content is protected !!