Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Το νομοθετικό πλαίσιο εφαρμογής, τρέχουσες αποφάσεις, δυσνόητα πεδία

STHEV.JPG 2

Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, ώρες 16:30 – 21:30, με θέμα: «Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Το νομοθετικό πλαίσιο εφαρμογής, τρέχουσες αποφάσεις, δυσνόητα πεδία, παραλείψεις, παραβάσεις και προβλεπόμενες κυρώσεις», στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, 1ος όροφος).

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις τόσο για τα οφέλη όσο και για τα προβλήματα που θα συναντήσουν στη διάρκεια της ψηφιακής μετάβασης της αγοράς εργασίας καθώς και να δοθούν απαντήσεις σε κάποια καίρια ζητήματα που προέκυψαν από την πρώιμη εφαρμογή του μέτρου.

Απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς, υπαλλήλους του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, στελέχη οικονομικών υπηρεσιών επιχειρήσεων και οργανισμών, σε δικηγόρους που διαχειρίζονται εργασιακά θέματα καθώς και σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν έγκαιρα για το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Λιάζος Ι. Παλαιολόγος: Οικονομολόγος – φοροτεχνικός, σύμβουλος εργασιακών, εισηγητής σεμιναρίων με πολυετή εμπειρία σε θέματα εργασιακά –μισθοδοσίας, ασφαλιστικά και φορολογικά Transfer Pricing.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% 2022. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής του προγράμματος στον ΟΑΕΔ είναι η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: [email protected].

Πηγή: karditsanews.gr

error: Content is protected !!