ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Bridal Garden μετατρέπουμε τον χώρο της δεξίωσης σας στο προσωπικό σας παραμύθι…

Bridal Garden4

Στο Bridal Garden μετατρέπουμε τον χώρο της δεξίωσης σας στο προσωπικό σας παραμύθι…

Μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες γίνονται στα χέρια μας οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, για τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας!

Στο Bridal Garden αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης ή οποιουδήποτε άλλου χώρου καθώς και την οργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας!

Στο χώρο μας θα βρείτε στέφανα, λαμπάδες, ιδέες για ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπα προσκλητήρια και ότι άλλο χρειάζεται για τις δικές σας μοναδικές στιγμές.

Για κάθε ξεχωριστή στιγμή, κάθε μοναδικό συναίσθημα, κάθε ξεχωριστή εμπειρία..

Ο προγραμματισμός ενός γάμου ή μιας εκδήλωσης μπορεί να είναι τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά κουραστικός. Με πολλές εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε εντός καθορισμένων προθεσμιών, φροντίζοντας οι προμηθευτές και οι καλεσμένοι σας να γνωρίζουν πού πρέπει να βρίσκονται, ενώ φροντίζετε να κάνετε τη μέρα ευχάριστη τόσο για εσάς όσο και για όλους τους εμπλεκόμενους μπορεί να είναι εξουθενωτικό

Αφήστε το Bridal Garden να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής σας από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον γάμο ή την βάπτιση των ονείρων σας χωρίς άγχος. Οι υπηρεσίες γάμου, βάπτισης και εκδηλώσεων που προσφέρουμε παρέχονται παρακάτω. Εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες ή θέλετε ένα αντίγραφο του φυλλαδίου γάμου μας, στείλτε email στο [email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας αποκλειστική πρόταση!

Bridal Garden
Κ. Καρτάλη 92, Βόλος – τηλ: 2421308312
Email: [email protected]
Facebook: bridal garden
Instagram: bridal garden

error: Content is protected !!