Το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας στηρίζει τον αγώνα των πρώην εργαζόμενων του σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» Αλμυρού

201707201132184637

Το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας στην συνεδρίαση τους στις 28/9/2022, ενέκρινε την πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, για την στήριξη του αγώνα των πρώην εργαζόμενων του σούπερ μάρκετ “Καρυπίδη” Αλμυρού.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

«Οι πρώην εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ “Καρυπίδη” Αλμυρού, νυν «Μάρκετ Ιν» όπως και οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ελλάδα, δίνουν έναν μακροχρόνιο αγώνα, για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμα τους στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Όλο αυτό το διάστημα στέκονται όρθιοι κόντρα στις πιέσεις από την εργοδοσία προηγούμενη και τωρινή και τις προβοκατόρικες κινήσεις από μεριά της, παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις των εκάστοτε  κυβερνώντων για επίλυση του προβλήματος τους,  παρά την καταστολή οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα με  πολύμορφες κινητοποιήσεις και με προσφυγές στα δικαστήρια, για να βρουν το δίκιο τους.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του πρώην σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» και νυν «Μάρκετ Ιν» του Αλμυρού, έχουν προσφύγει στο εφετείο Λάρισας καθώς η εταιρεία αρνείται να τους δεχτεί πίσω στην εργασία τους. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, δηλώνει την στήριξή του στον δίκαιο αγώνα των πρώην εργαζόμενων του σούπερ μάρκετ “Καρυπίδη” Αλμυρού, νυν «Μάρκετ Ιν». Ζητάει να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα τους, να γυρίσουν πίσω στην εργασία τους με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους, να εφαρμόσει η εργοδοσία της «Μάρκετ Ιν» το προεδρικό διάταγμα 178/2002 περί διαδοχής».

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!