ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει μαθητές!

164603238 135445681914178 7763047240554249301 n

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Βόλο. Μία 42χρονη γυναίκα , εισέβαλε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει μαθητές.

Άπαντες ήταν σοκαρισμένοι με τις απειλητικές διαθέσεις της γυναίκας, κάλεσαν την Αστυνομία που έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές φέρεται αποκαλούσαν την 42χρονη “Μήτσο” και κορόιδευαν την ίδια και το ένα από τα δύο της παιδιά και όπως ισχυρίζεται, περνούσαν από το σπίτι της και την έβριζαν. Το παιδί της 42χρονης, που σύμφωνα με την ίδια δέχεται bullying, πηγαίνει σε άλλο σχολείο.

Παράλληλα, η ίδια υποστηρίζει ότι κατευθυνόταν προς το γραφείο του διευθυντή, προκειμένου να του ζητήσει να τελειώσει αυτή η συμπεριφορά προς το πρόσωπό της από τους μαθητές.

H 42χρονη όταν ο διευθυντής του σχολείου επιχείρησε να την ηρεμήσει, εκείνη φώναζε λέγοντας ότι θα σας ρίξω χειρομβοβίδα και καθύβρζε τους πάντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα μπήκε στο σχολείο, πηδώντας τα κάγκελα, ενώ όταν οι κατάφεραν να την βγάλουν εκτός της σχολικής μονάδας αυτή ξαναγύρισε με τις ίδιες απειλητικές διαθέσεις. Τη δεύτερη φορά, ο διευθυντής του σχολείου και οι καθηγητές είχαν ενημερωθεί αρμοδίως από την Αστυνομία για το πως θα χειριστούν μία πιθανή επιστροφή της, όπως και τελικά έγινε. Όταν η 42χρονη ξαναγύρισε στο σχολείο, η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά, έφθασε στο σημείο και τη συνέλαβε.

Από τις Αρχές δεν επιβεβαιώνεται ότι η 42χρονη επέδειξε το μαχαίρι στους μαθητές, παρόλα αυτά εντοπίστηκε πάνω της. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον διευθυντή του σχολείου.

 

Αυτή την ώρα η γυναίκα κρατείται στο ΑΤ Βόλου, ενώ ο διευθυντής του σχολείου έδωσε κατάθεση στις αρχές.

Τέλος, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία της.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!