ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Τι ισχυρίζεται η 42χρονη μητέρα μετά την εισβολή με μαχαίρι στο σχολείο – Τι καταθέτουν οι μαθητές στις μαρτυρίες τους [βίντεο]

308861779 677076920007012 3628227875482551275 n

Δύο σενάρια εξετάζονται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς του Βόλου, τα οποία μπορεί να κρύβονται πίσω από την υπόθεση της εισβολής σήμερα το πρωί, μίας 42χρονης μητέρας με κουζινομάχαιρο στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου. Η γυναίκα είναι διαζευμένη, Αλβανικής καταγωγής και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Σήμερα “μπούκαρε” με κουζινομάχαιρο στο σχολείο προκαλώντας πανικό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, φωνάζοντας ότι θα χτυπήσει, θα κάψει και θα χτυπήσει, όποιον έβρισκε στο πέρασμά της.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μία ακραία αντίδραση εκδίκησης για περιστατικά bullying που δεχόταν ο γιος της γυναίκας. Το παιδί της είναι μαθητής άλλου σχολείου, όμως η μητέρα πληροφορήθηκε ότι μαθητές του 8ου Γυμνασίου το παρενοχλούν και αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της.

Στην κατάθεσή της όμως στην αστυνομία, η 42χρονη δήλωσε ότι οι μαθητές κορόιδευαν σε καθημερινή βάση την ίδια. «Περίπου 15 παιδιά του σχολείου με κοροϊδεύουν καθημερινά, κάθε φορά που περνάω για να πάω στη δουλειά μου. Έτσι έγινε και σήμερα. Τους είπα να σταματήσουν, όμως εκείνα συνέχισαν. Επέστρεψα στο σπίτι που εργαζόμουν, πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και στη συνέχεια πέρασα πάλι έξω από το σχολείο. Εκεί μία παρέα παιδιών άρχισε να με βρίζει. Τότε μπήκα μέσα στην αυλή του σχολείου και τους έδειξα το μαχαίρι φωνάζοντας» δήλωσε στους αστυνομικούς, που προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της επίθεσης.

Η γυναίκα κρατείται και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου για σχετική γνωμάτευση.

Δείτε πως περιγράφουν οι μαθητές στο TheNewspaper.gr τη στιγμή της επίθεσης:

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!