ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας ξεκαθαρίζει τη θέση της για τα ΚΔΑΠ

laiki syspeirosi 780x405

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας σχετικά με την αποδοχή των παιδιών που δεν έλαβαν το voucher στα ΚΔΑΠ, επισημαίνονται τα εξής:

“Σε σχέση με το σημερινό θέμα του δημοτικού συμβουλίου για την αποδοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ που δεν πήρανε το πολυπόθητο Voucher, η θέση των εκλεγμένων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας είναι κρυστάλλινη. Η Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας και οι τρεις δημοτικοί της σύμβουλοι δεν αρνήθηκαν τη συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ, είτε αυτά έχουν voucher, είτε όχι. Αντίθετα με την πρόταση της διοίκησης Καλογιάννη που στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ κ.α. η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε να παρθούν όλα τα παιδιά χωρίς αντίτιμο, ΔΩΡΕΑΝ, είτε είχαν πλήρη φάκελο είτε όχι.

Ο δήμαρχος όμως με τη συνηθισμένη του τακτική της παραποίησης των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να κρυφτεί η αλήθεια, δηλαδή ότι για άλλη μια ζωτική ανάγκη της λαϊκής οικογένειας, η δημοτική του αρχή επιβάλει χαράτσι.

Όσο για τα παχιά λόγια «των διεκδικήσεων» μέσω ΚΕΔΕ που είπε, αυτά μένουν σχέδια στα χαρτιά και πάντα αποδεικνύεται ότι ο λογαριασμός στέλνεται στο λαό. Γιατί και αυτή η δημοτική αρχή όπως και η προηγούμενη της ΝΔ βαδίζουν στο ίδιο δρόμο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των λίγων σε βάρος των πολλών. Γι’ αυτό και η ενόχλησή του όταν αποκαλύπτεται από την Λαϊκή Συσπείρωση η ουσία της πολιτικής του.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif
error: Content is protected !!