ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γουργουλιάνης στο TheNewspaper.gr: «Όλα αλλάξανε, ο ιός έγινε ηπιότερος και εμείς πλέον είμαστε προστατευμένοι»

gourgou

Δηλώσεις στο ΤheNewspaper.gr παραχώρησε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, μετά το τέλος του Πανελληνίου Συνεδρίου «Ημέρες Πνευμονολογίας».

KEN 728X100

Ο κύριος Γουργουλιάνης αναφέρθηκε στην πανδημία και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, αλλά και για τις αναβολές που πήραν υποθέσεις ανθρώπων στο Νοσοκομείο που χρειάζονταν άμεση περίθαλψη, εξαιτίας των ΜΕΘ που είχαν γεμίσει ασφυκτικά λόγο νοσηλειών κορονοιού.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να πούμε στον κόσμο ότι οι πανδημίες κρατάνε δυόμιση χρόνια και δεν έρχεται μια πανδημία αφού τελειώσει μια άλλη πανδημία. Η επόμενη πανδημία θα έρθει σε κάποιες δεκαετίες και τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε όλα τα άλλα νοσήματα που αφήσαμε πίσω μας.

Όλα όσα ακυρώθηκαν (χειρουργεία κλπ) πρέπει να ξαναμπούν σε πρόγραμμα γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πρέπει να στερηθούν την φροντίδα μας. Όλα αλλάξανε, ο ιός έγινε ηπιότερος και εμείς πλέον είμαστε προστατευμένοι και έτσι σιγά σιγά τελειώνουν οι πανδημίες, εξαντλούνται μέσω της ανοσίας».

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

error: Content is protected !!