Μαρία Μπακοδήμου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ήθελε να συμμετέχει φέτος στο J2US

1667595005 494612

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, 22:30

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Γειά σου» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» όπου συνάντησε την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου η οποία μίλησε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, τις αλλαγές που έχουμε δει να γίνονται στην εκπομπή της, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε στο μέλλον να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τους δυο γιους της.

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το «DOT», ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απουσία της φέτος από την κριτική επιτροπή του «Just the 2 of Us»: «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

 

error: Content is protected !!