ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δέχτηκα τρομερό bullying με το Dolce Vita – Με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν…»

1667580905 494596

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, 18:30

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Η μεγάλη αλλαγή μέσα μου έγινε όταν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου και κάναμε κορίτσια.

Βλέποντας αυτό το θεϊκό ον από μωρό -ήμουν μέσα και στους δυο τοκετούς- κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας τους πρέπει να καλλιεργήσω περισσότερο τις ευαισθησίες μου. Σταμάτησα τα ανταγωνιστικά σπορ και άρχισα γιογκα και διαλογισμό. Σταμάτησα να βλέπω ταινίες βίας και άρχισα να βλέπω ντοκιμαντέρ για τη φύση».

Για το lifestyle και τις σπατάλες που έκανε στο παρελθόν ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Η δική μου γενιά είμαστε τα θύματα του lifestyle. Είμαστε η πρώτη γενιά γιατί τότε είχαν βγει τα lifestyle περιοδικά και πιστέψαμε αυτό που μας πλάσαραν…

Όλα αυτά που μας δίνανε είχαν σχέση με υλικές κατακτήσεις. Η πιο σημαντική πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου έχει να κάνει με το ότι είχα όποιο αυτοκίνητο ήθελα, όποια μηχανή ήθελα, όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη γη πήγα».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε: «Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν “δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”. Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία “μα πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”, της έλεγα “θέλεις να σου δείξω;”».

 

error: Content is protected !!