Βόλος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η μέθοδος των 3» [εικόνες]

ekthesi

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η μέθοδος των 3», των Χρύσα Διαννέλου, Αριστέα Ευαγγελούση και Μαρίζα Κελεσίδου, στο κέντρο τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο».

KEN 728X100

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης «Με το βλέμμα στη γυναίκα» της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην παρουσίαση για να την παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τους συγγραφείς.

Πρόκειται για ένα κοινό πόνημα που είναι αποτέλεσμα κοινής αντίληψης και φιλίας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις τρεις δημιουργούς κατά τη διάρκεια των μαθημάτων «Δημιουργικής Γραφής» που πραγματοποιούνταν στο Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αντάμη. Παρά τις διαφορετικές επαγγελματικές τους ενασχολήσεις και τις παράπλευρες κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις η Χρύσα Διανέλλου (αρχιτέκτων εσωτερικού τοπίου), η Μαρίζα Κελεσίδου (διοικητική υπάλληλος με σπουδές στην ποίηση και τη λογοτεχνία) και η Αριστέα Ευαγγελούση (οικονομολόγος) έδεσαν αρμονικά έμπνευση και λόγο συνθέτοντας ένα ανάγνωσμα με τον ευρηματικό τίτλο «Η Μέθοδος των 3» που πιστοποιεί τη θεώρηση σύζευξης και δημιουργίας.

Δείτε εικόνες:

ekthesi nte kiriko vivlio 2 vivlio 1

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

error: Content is protected !!