ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Το βιβλίο της με τίτλο «Το όνειρο της Ελένης και η αυλή της καρδιάς της» παρουσίασε η Μιμίκα Καβούκη – Βαγγέλα [εικόνες]

vivlio 1 1

O Σύλλογος Ζαγοριανών Βόλου, παρουσίασε την Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Πάρκ, το βιβλίο της Ζαγοριανής εκπαιδευτικού Μιμίκας Καβούκη –Βαγγέλα με τίτλο: «Το όνειρο της Ελένης και η αυλή της καρδιάς της».

KEN 728X100

Χαιρετισμό απηύθυνεο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαγοριανών Βόλου κ. Απόστολος Σαμαράς.

Για το βιβλίο μίλησαν: Η εκπαιδευτικός και Μουσειοπαιδαγωγός, Πρόεδρος των φίλων του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, η οποία διάβασε παράλληλα και την κριτική που έγραψε για το βιβλίο, η συγγραφέας Μαγδαληνή Θωμά, κόρη του αειμνήστου εκπαιδευτικού και γνωστού λαογράφου Γιώργου Θωμά, η οποία απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η κ. Λίνα Τσικρικόνη διοικητική Υπάλληλος του υπεραστικού ΚΤΕΛ μέχρι της συνταξιοδότησής της, ενεργό μέλος της ΧΕΝ Βόλου ως Γραμματέας της, μέλος και συντονίστρια στην ομάδα βιβλίου της ΧΕΝ.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Βασιλική Τράκη –Παπαδοπούλου, Μηχανολόγος Μηχανικός Μουσειολόγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, ειδικός σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σουρλίγκειου ιδρύματος Καναλίων.

Την παρουσίαση έκλεισε η ίδια η συγγραφέας κ. Μιμίκα Καβούκη -Βαγγέλα ενώ την μουσική επιμέλεια ανέλαβε η χορωδία του τμήματος ενηλίκων της ‘’Σχολής Ελληνικής Μουσικής ‘’του Παύλου Πλάκα.

Στη χορωδία συμμετείχαν: η κ. Εύα Ηρακλέους, ο κ. Λεωνίδας Τίγκας, η κ. Σοφία Κοτσάκη, η κ. Ελένη Χατζηνικολάου και η Δέσποινα Κοντογιάννη. Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι, Αποστόλης Πλακαρός κιθάρα, αρμόνιο και ενορχήστρωση, Παύλος Πλάκας.

Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη. Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στην αίθουσα.

Δείτε εικόνες:

vilvio 4 vivlio 1 1 vivlio 2 2 vivlio 3 2 vivlio 7

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!