ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18 μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στην Πτολεμαΐδα

ptolemaida

Την Κυριακή 13/11/2022 η αγωνιστική ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, συμμετείχε με 20 αθλητές-τριες στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας από τον σύλλογο Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

KEN 728X100

 

Στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και αποτυπώθηκε με την κατάκτηση μεταλλίων και επιδόσεων, καθώς και με τη διάκριση της καλύτερης αθλήτριας των αγώνων  που ανακηρύχθηκε η αθλήτρια μας, Αθανασία Καρατσιβή.

 

Την  20μελή αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο προπονητής κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης,  η βοηθός προπονητή κ. Ευθυμία Μπάγκου, ο έφορος του τμήματος κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος, το μέλος της ΔΕ κ. Πόπη Αποκρεμιώτη, καθώς και γονείς των παιδιών.

 

Η εμφάνιση των παιδιών σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο, ήταν εξαιρετική και δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, αποτυπώθηκε με επιδόσεις, που αποτελούν βάση για την εξέλιξη, τις προοπτικές και τις δυνατότητες όλων των αθλητών.

 

Αναλυτικά οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των παιδιών αποτυπώνονται στον συνημμένο πίνακα.

 

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προπονητές, καθώς και στους γονείς που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους και εύχεται υγεία σε όλους και καλή συνέχεια.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!