Πού και Πώς Aγοράζω Enjin (ENJ);

stacked bitcoins padlock chains wo2

Τα NFTs διαφέρουν από τα συνηθισμένα διακριτικά κρυπτονομισμάτων με έναν σημαντικό τρόπο. Κάθε διακριτικό είναι μοναδικό.

Φανταστείτε να κληρονομήσετε ένα χρυσό δαχτυλίδι. Δεν θα θέλατε να μάθετε την αξία του;

Το πιο πιθανό είναι να πηγαίνατε το δαχτυλίδι σε έναν κοσμηματοπώλη για να κάνει γρήγορα μια εκτίμηση.

Αυτό ήταν, λοιπόν; Για σκεφτείτε, όμως: αν ήταν η βέρα της γιαγιάς σας, έχει μια μοναδική ιστορία από πίσω που αυξάνει την αξία του. Καμία εκτίμηση δεν μπορεί να σας πει ποια είναι η αξία του για εσάς, επειδή είναι μοναδικό. Δεν μπορεί πραγματικά να συγκριθεί με άλλα δαχτυλίδια λόγω της ξεχωριστής του παρακαταθήκης.

Τα δαχτυλίδια που δεν έχουν συναισθηματική αξία, που δεν έχουν μοναδική αξία, είναι υποκαταστάσιμα. Ο όρος «υποκαταστασιμότητα» (επίσης και «ανταλλαξιμότητα») είναι όρος της νομικής αργκό που σημαίνει κάτι γενικότροπο, κάτι που μπορεί να υποκατασταθεί με πανομοιότυπα αντικείμενα.

Τα περισσότερα νομίσματα και διακριτικά κρυπτονομισμάτων είναι υποκαταστάσιμα. Ένα νόμισμα Bitcoin είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο.

Όμως, ορισμένα διακριτικά είναι συνδεδεμένα με μοναδικά αντικείμενα στον πραγματικό κόσμο —καλλιτεχνικά αριστουργήματα, για παράδειγμα. Όταν αγοράζετε τα διακριτικά, αγοράζετε μερική ή πλήρη ιδιοκτησία αυτού του μοναδικού έργου τέχνης. Αυτή η ιδιοκτησία αντιπροσωπεύεται ως NFT, αρκτικόλεξο της φράσης «non-fungible token» (δλδ. «μη υποκαταστάσιμο/ανταλλάξιμο διακριτικό»). Τα NFT tokens λειτουργούν σαν σειριακοί αριθμοί: έχουν μια μοναδική σχέση με τα ηλεκτρονικά ή εκτός σύνδεσης προϊόντα με τα οποία σχετίζονται.

Κάθε υποκαταστάσιμο διακριτικό έχει ακριβώς την ίδια αξία, ενώ τα μη υποκαταστάσιμα διακριτικά μπορεί το έχουν το καθένα μια μοναδική αξία με βάση τη σχέση του νομίσματος NFT με ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι τα NFTs αγοράζονται και πωλούνται σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της σπανιότητας, της εγγενούς αξίας, του επενδυτικού δυναμικού και της σημασίας του σχετικού περιουσιακού στοιχείου.

Το Enjin παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία, κοινή χρήση, αποθήκευση και εμπορία NFTs.

Το κρυπτονόμισμα του Enjin, το ENJ, είναι ένα κρυπτονόμισμα γενικής χρήσης που είναι χρήσιμο για την πληρωμή τελών που σχετίζονται με την αγορά, την πώληση ή την ανταλλαγή NFTs.

Ορίστε μια σύντομη επισκόπηση και μερικές συμβουλές σχετικά με το πού και πώς να αγοράσετε Enjin (ENJ).

Πού να αγοράσετε Enjin (ENJ)

Μπορείτε να αγοράσετε διακριτικά ENJ σε πολλούς ιστότοπους και πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς αυτός ο μεγάλος αριθμός αγορών που καθιστά την επιλογή ενός ιστότοπου ιδιαίτερα δύσκολο όταν υπολογίζετε πώς να αγοράσετε Enjin.

Τα περισσότερα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων που έχουν κερδίσει τόσο μεγάλη προσοχή στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, απευθύνονται στο ίδιο ολιγοπληθές κοινό που έχει εμπειρία στα κρυπτονομίσματα κσι που αισθάνεται άνετα με την επιλογή ενός πορτοφολιού, την εξασφάλιση δεκαεξαδικών κρυπτογραφικών κλειδιών και την άμεση αλληλεπίδραση με το blockchain.

Καθώς περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερα άτομα —συμπεριλαμβανομένων των συλλεκτών NFTs που δεν είναι μέλη της κρυπτονομισματικής κοινότητας— ενδιαφέρονται να αγοράσουν ENJ και άλλα κρυπτονομίσματα για πρώτη φορά. Οι πλατφόρμες που απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς δεν παρέχουν ασφάλεια, βοήθεια ή εργαλεία που θα βοηθούσαν έναν τέτοιο χρήστη να πετύχει. Είναι σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένες προς τις ανάγκες των πτυχιούχων πληροφορικής και των εμπειρογνωμόνων των blockchain.

Για τους περισσότερους χρήστες, αυτή δεν είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα πού να αγοράσετε το Enjin. Αν η μητρική σας γλώσσα δεν είναι κάποια προγραμματισμού όπως η Solidity ή η Rust, θα ήταν καλύτερα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων όπως το Kriptomat.

Οι εποπτικές πλατφόρμες είναι εύκολες στη χρήση. Παρέχουν την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης του Enjin και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αγορά σας. Εάν είστε νέοι στον κόσμο του blockchain και θα θέλατε να αγοράσετε νομίσματα ENJ, το Kriptomat είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Θα καταλάβετε γρήγορα ότι η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι κάπως πιο περίπλοκη από τον ορισμό ενός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Ένας τρόπος για να ξέρετε ότι συνεργάζεστε με ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι να σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προσκομίζοντας ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο του διαβατηρίου σας ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης. Αυτοί οι κανονισμοί επαλήθευσης ταυτότητας (KYC) απαιτούνται από κάθε επιχείρηση που συμμορφώνεται με τις διατάξεις κατά της νομιμοποίησης των εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ΞΧ/ΧΤ) του κανονισμού ΓΚΠΔ της ΕΕ.

Η επαλήθευση της ταυτότητας μπορεί να διαρκέσει ημέρες ή και εβδομάδες σε σε άλλους ιστοχώρους διάθεσης κρυπτονομισμάτων. Στο Kriptomat, οι απλές KYC διαδικασίες μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξεκινάτε συμπληρώνοντας τη διεύθυνσή σας και ανεβάζοντας μια εικόνα του διαβατηρίου σας (ή, σε ορισμένες χώρες, του διπλώματος οδήγησης). Το Kriptomat σας καθοδηγεί για να βγάλετε μια selfie: μια φωτογραφία σας που ταιριάζει με τη φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ταυτότητά σας επαληθεύεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Πώς να αγοράσετε Enjin (ENJ)

Αφού δημιουργήσετε και επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα για την αγορά ENJ.

Ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος αγοράς Enjin (ENJ) είναι να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Visa ή Mastercard. Επιλέξτε Αγορά από το μενού και ακολουθήστε τις οδηγίες —μπορείτε να αγοράσετε ENJ σε δευτερόλεπτα και να το προσθέσετε στο πορτοφόλι σας στο Kriptomat.

Εάν το προτιμάτε, μπορείτε να μεταφέρετε το κεφάλαιό σας στο Kriptomat μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή με μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, όπως το Skrill ή το Neteller. Το Kriptomat δέχεται καταθέσεις σε περισσότερα από δώδεκα από τα πιο διαδεδομένα ευρωπαϊκά παραστατικά νομίσματα. Μόλις η κατάθεσή σας εμφανιστεί στον λογαριασμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα μενού και να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε. Πλέον είστε ειδικός στην τέχνη της αγοράς ENJ.

Η πιο σημαντική απόφαση είναι να επιλέξετε από πού θα αγοράσετε Enjin. Καθώς αξιολογείτε τις πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, φροντίστε να λάβετε υπόψη σας την αδειοδότηση και τη ρύθμιση, την πιστοποίηση ασφάλειας, τα επενδυτικά εργαλεία, την ευκολία χρήσης και την υποστήριξη πελατών.

Δεν θα αποκτήσετε φυσικά νομίσματα Enjin όταν αγοράζετε ENJ στο διαδίκτυο. Τα νομίσματα που αγοράζετε μεταφέρονται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο blockchain. Το Kriptomat χειρίζεται όλες τις λεπτομέρειες κρυπτογράφησης δημόσιου κλειδιού για να διασφαλίσει ότι τα κρυπτονομίσματά σας μεταφέρονται αμέσως και παραμένουν ασφαλή.

Σχετικά με το Kriptomat

article thumb

To Kriptomat ιδρύθηκε το 2018 και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την κυκλοφορία της πιο εύχρηστης πλατφόρμας στην Ευρώπη. To Kriptomat καθιστά την ψηφιακή χρηματοοικονομική τόσο απλή, ώστε όλοι και παντού μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ψυχολογική ικανοποίηση που παρέχουν τα κρυπτονομίσματα. Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε 120 χώρες παγκοσμίως εμπιστεύονται το Kriptomat όταν αγοράζουν, πωλούν, ανταλλάσσουν, κερδίζουν, μοιράζονται και επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!