ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φ. Καρύδας: Στην πρώτη γραμμή για καλό σκοπό – Παρουσίασε εκδήλωση για την ειρήνη στην Ουκρανία!

unnamed 10

 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Beauty Savesthe World», με σκοπό την στήριξη στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, πραγματοποιήθηκε προ λίγων ημερών, στο κολλέγιο Αθηνών, με μεγάλη επιτυχία, και με κεντρικούς παρουσιαστές τον έμπειρο δημοσιογράφο Φώτη Καρύδα, και την Ιωάννα Σουλιώτη.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

 

Στην εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μαζί με Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας συμμετείχε η Ρουσλάνα, ηνικήτρια της Eurovision του 2004. Ένα πρόσωπο με υψηλό συμβολισμό, καθώς η Ουκρανή τραγουδίστρια και performer παρευρέθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην κάλυψη αναγκών που έχουνδημιουργηθεί για τις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν και για την εκπαίδευση των παιδιών από την Ουκρανία, που έχουν πληγεί από τον πόλεμο και βρίσκονται στην Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

 

Ο Φώτης Καρύδας θεώρησε καθήκον του, να υποστηρίξει αυτή τη σημαντική εκδήλωση με υψηλό συμβολισμό. Έτσι, βρέθηκε όλο το βράδυστο τιμόνι της παρουσίασης της εκδήλωσης. Παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του, έδωσε ακούραστος τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να συμβάλει ενεργά στην επιτυχία αυτής της ξεχωριστής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης.

 

Ο πόλεμος, αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει ξεκληρίσει χιλιάδες Ουκρανικές οικογένειες τον τελευταίο χρόνο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σταθούμε δίπλα στον Ουκρανικό λαό και ειδικότερα σε εκείνους που ήρθαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

 

Όπως είχε πει και η Ρουσλάνα μιλώντας στην Ελληνική τηλεόραση:

 

«Δεν θέλουμε πόλεμο. Εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη»!

 

Έτσι και έγινε. Μουσική και μόδα, έγιναν ένα για το τέλος του πολέμου και το καλό της ανθρωπότητας.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!