Η Ζ. Μακρή υποδέχεται μαθητές του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης στο Υπουργείο Παιδεία

IMG 8c9d5246451d357dc41f2643a05c8545 V

Η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή καλωσόρισε στο Υπουργείο Παιδείας μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και τη διευθύντρια, κα Σταυραντώνη, του Γυμνασίου – Λ. Τ. Ευξεινούπολης.

Η προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη έδωσε μεγάλη χαρά στην υφυπουργό και τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους μαθητές και τους καθηγητές τους στο φιλόξενο περιβάλλον του ΥΠΑΙΘ, που είναι ανοιχτό σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τα παιδιά είχαν έρθει οργανωμένα για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και οι ερωτήσεις, που έκαναν στην  κα Μακρή, έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τον άνθρωπο, την πολιτικό, την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, την πορεία και το έργο της στις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει αλλά και για τα σχέδιά της. 

Η υφυπουργός Παιδείας μίλησε εγκάρδια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους συνεχάρη για την αξιόλογη δραστηριότητα του σχολείου τους  και επιβράβευσε το έργο των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης. 

Μετά τη συνάντησή τους, η κα Μακρή ευχαρίστησε παιδιά και εκπαιδευτικούς  για το χριστουγεννιάτικο καλάθι με δώρα που της προσέφεραν και τους αποχαιρέτησε λέγοντας τους ότι ήταν μια συνάντηση που εκτίμησε πολύ, μια συζήτηση που ευχαριστήθηκε πραγματικά και αισθάνθηκε την ουσιαστική αλληλεπίδραση, που έκαναν ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη, η ζωηράδα, η  ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η  καθαρότητα σκέψης και λόγων των εφήβων.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες στο γραφείο της υφυπουργού Παιδείας και οι εξαιρετικές εντυπώσεις από την επίσκεψη του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης ενδυνάμωσαν και τροφοδότησαν την ανοιχτή επικοινωνία μέχρι την επόμενη ευκαιρία για συνάντηση.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!