ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια επιστολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Τυρνάβου για τη δωρεά προσχολικών βιβλίων

1669364106 vivlia

Σε ευχαριστήρια επιστολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου προς τον Εκδοτικό Οίκο Παπαζήση για προσφορά προσχολικών βιβλίων, αναφέρονται τα εξής:

“Η Πρόεδρος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου, κ. Ανδρεοπούλου Ιωάννα, το προσωπικό και τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Αγία Λαύρα» του Δήμου Τυρνάβου με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Εκδοτικό Οίκο Παπαζήση, για τη σημαντική δωρεά, προς τη βιβλιοθήκη του βρεφονηπιακού σταθμού μας, μεγάλου αριθμού προσχολικών βιβλίων.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των παιδιών μας, η προσφορά του Εκδοτικού Οίκου Παπαζήση, συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης του Σταθμού με βιβλία χρηστικά και απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Το παιδικό βιβλίο αποτελεί ένα από τα πρώτα ερεθίσματα των παιδιών και συμβάλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό τα βιβλία που επιλέγουμε να τους δώσουμε να πληρούν κάποια κριτήρια, ώστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην διαμόρφωση ευρύτερης γνώσης τους. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι και τα ίδια τα παιδιά πλέον διασκεδάζουν με τα βιβλία, όπως διασκεδάζουν και με τα παιχνίδια τους.

Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αξιόλογων εκδόσεων αποτελεί μέριμνα και ζητούμενο για το σχολείο μας και η συγκεκριμένη δωρεά ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο αυτό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι αυτής της αξιέπαινης πράξης, που ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif
error: Content is protected !!