ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»

katken

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία από το πρωί δέχεται τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων και των συνεργατών της.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έκανε μια μοναδική έκπληξη στην παρουσιάστρια, που την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σχέση αγάπης με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά τηλεφωνικά πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

 

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!