ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιοι κάνουν περισσότερο και λιγότερο σεξ

pexels roman odintsov 4553619

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι οι οποίοι έχουν σταθερή σχέση κάνουν σεξ πιο συχνά από εκείνους που είναι «ελεύθεροι». Ενώ εκείνοι που μπήκαν πρόσφατα σε μία ερωτική σχέση κάνουν περισσότερο σεξ συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

KEN 728X100

Τα ζευγάρια συνηθίζουν να κάνουν λιγότερο σεξ κατά τη διάρκεια της προχωρημένης εγκυμοσύνης καθώς επίσης και τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού. Ο περιορισμός των ευκαιριών και η κακή υγεία συνδέονται επίσης με χαμηλά ποσοστά σεξ. Η συχνότητα της ερωτικής επαφής μειώνεται επίσης κατά τη γήρανση.

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα γιατί συμβαίνει αυτό αλλά θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε μία μακροχρόνια σχέση. Η ικανοποίηση από τη σχέση που τείνει να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, πιθανά οδηγεί και σε μείωση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος στον σύντροφό τους.

Επίσης όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν βιώνουν περισσότερα προβλήματα υγείας και καθίστανται λιγότερο ενεργητικοί. Οι άνδρες ενδέχεται να χάνουν μέρος των σεξουαλικών τους ικανοτήτων όσο μεγαλώνουν.

Περισσότερο σεξ δεν θα σας κάνει απαραίτητα πιο χαρούμενους

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ και πιστεύουν ότι προσθέτει απόλαυση στη ζωή τους. Όσο πιο συχνά γίνεται η ερωτική επαφή ενός ζευγαριού τόσο πιο πιθανό είναι για ένα ζευγάρι να αισθάνεται ικανοποιημένο από τη σχέση, αλλά μόνο ως ένα σημείο. Αυτό το σημείο βρίσκεται περίπου στη μία φορά την εβδομάδα.

Η μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν δεν φαίνεται να επηρεάζει το ζευγάρι. Ψυχολογικά, τα ζευγάρια τείνουν να είναι χαρούμενα αν κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο αμφότεροι θέλουν. Σημαντικό ρόλο παίζει όμως και το πόσο συχνά κάνουν σεξ άλλα ζευγάρια. Τα ζευγάρια είναι χαρούμενα αν πιστεύουν ότι κάνουν σεξ περισσότερο από τους άλλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!