ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Φωτιά στο σπίτι του έβαλε ξανά ο 60χρονος γιατρός

7474772

Φωτιά στο σπίτι του έβαλε για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο 60χρονος γιατρός από τη Νέα Ιωνία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 14:00 για φωτιά στο σπίτι του 60χρονου επί της οδού Παπάγου.

KEN 728X100

Τις προηγούμενες ημέρες έκρινε απαραίτητο, ότι ο ταλαιπωρημένος άνδρας πρέπει να βρει μόνιμη φροντίδα σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η Ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου προορίζεται για περιστατικά βραχείας νοσηλείας, φιλοξενώντας ασθενείς μετά από κρίσεις, ωσότου ρυθμιστεί η φαρμακευτική τους αγωγή, και δεν έχει αρμοδιότητα ή δυνατότητα να αναλάβει ασθενείς εφ’ όρου ζωής.

O 60χρονος παθολόγος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η εισαγγελία έδωσε κατεπείγουσα εντολή για έναρξη διαδικασίας δικαστικής συμπαράστασης. Παράλληλα, δόθηκε εντολή η αρμόδια κοινωνική υπηρεσία να αναζητήσει κατάλληλη ψυχιατρική δομή μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του 60χρονου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αδερφός του 60χρονου έχει ενημερωθεί και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!