ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Αναβλήθηκε η παράσταση που πρωταγωνιστεί

iatropoulos

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Μιχάλης Ιατρόπουλος καθώς χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης.
Την είδηση έκανε γνωστή ο συνάδελφος του ηθοποιού, Νίκος Ορφανός, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ενημέρωσε το κοινό ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναβάλλεται, μέχρι ο ίδιος να αναρρώσει και να μπορεί να επιστρέψει στη σκηνή.

KEN 728X100

Η ανάρτηση του Νίκου Ορφανού:

«”Άσπρο Πάτο” αναβολή παραστάσεων:
Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Mixalis Iatropoulos, που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης. Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας

είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή.

Μόλις ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας θα ενημερώσω αμέσως όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που θέλουν να μας απολαύσουν να γινόμαστε κάθε βράδυ λιώμα.

Μέχρι τότε…λίγη υπομονή. Το θέατρο είναι θέαμα ζωντανό και συμβαίνουν αυτά, αλλά πάνω από όλα βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι και οι συνάδελφοί μας και η υγεία τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μείνετε συντονισμένοι!», έγραψε ο Νίκος Ορφανός.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!