Το Επιμελητήριο Λάρισας θα «φωνάξει» και φέτος λίγι πριν τις γιορτές: «Κερνάμε Λάρισα»

12 kername larissa

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:  Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε και τη θερμή ανταπόκριση του κοινούη έκθεση τοπικών προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά  στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, δύναται να συμμετάσχουν 35 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.

Θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα των ενδιαφερομένων με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο email: [email protected],  ή στο Τηλ: 2410 549882 (Υπόψη κα. Αλεξία Τζιότζιου)

(Πληροφορίες για την Έκθεση καθώς και την φόρμα συμμετοχής, μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας )

https://www.larcci.gr/epimelitirio-larisas-2i-ekthesi-topikon-proionton-kername-larisa-quot/

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100

error: Content is protected !!