«Χαστούκι» Λούλη στους συκοφάντες για το 1 εκατ. ευρώ: Αυτή είναι η λίστα με όλες τις εργασίες – Μεγαλώνει το ποσό της δωρεάς

5005479

Συκοφαντήθηκε όσο κανείς άλλος, από την διάθεση προσφοράς που είχε και έχει μέχρι σήμερα για την πόλη του. Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης έγινε εξώφυλλο σε κίτρινες φυλλάδες με εντυπωσιακούς τίτλους όπως “Μαϊμού δωρεά”, ύστερα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στην “Κιβωτό του κόσμου”.

KEN 728X100

Το κύμα του λαϊκισμού παρέσυρε και τον γνωστό επιχειρηματία και αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βόλου, ύστερα από τη δήθεν αποκάλυψη ότι έλαβε 1 εκατομμύριο ευρώ για την εξαγορά του σπιτιού στο Διμήνι από την ΜΚΟ, την ώρα που η συνολική προσφορά του στην “Κιβωτό” ξεπέρασε τα 6.000.000 ευρώ!

Το TheNewspaper.gr βρήκε και δημοσιεύει σήμερα τη λίστα με το κόστος εργασιών ανακατασκευής των δύο σπιτιών σε Διμήνι και Άνω Βόλο και έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά παραστατικά, τα οποία και δόθηκαν τότε στον π. Αντώνιο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λούλης παραχώρησε εντελώς δωρεάν το σπίτι του στον Άνω Βόλο στην Κιβωτό του κόσμου, με την αξία του να ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ, ενώ έδωσε το σπίτι του στο Διμήνι έναντι 1.000.000 ευρώ, με την αξία του να ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ! Στη συνέχεια επέστρεψε στη δομή το 1.000.000 ευρώ μέσω των εργασιών ανακατασκευής που ανέλαβε.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το ποσό που δαπάνησε για τις ανακατασκευές ξεπερνά το 1.000.000, κατά 72.815 ευρώ, μεγαλώνοντας έτσι τη δωρεά, ακόμα περισσότερο!

Δείτε τη λίστα με τις εργασίες και τα κοστολόγια:

3

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!