ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΥΑΜΒ: Διακοπές υδροδότησης σε όσους δεν εξυπηρετούν τον διακανονισμό της οφειλής τους

DEYAMV

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώνει ότι εξελίσσεται κανονικά το πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης στις παροχές των καταναλωτών οι οποίοι έχουν δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς ή έχουν παραβιάσει τον διακανονισμό της οφειλής τους με καθυστέρηση εξόφλησης δύο δόσεων.

KEN 728X100

Ενώ στη συνεχειά της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής: «Πέραν αυτών, από την Τετάρτη 07.12.2022 θα ξεκινήσει πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης στους καταναλωτές, που οφείλουν ποσό μεγαλύτερο από 1.000 €. Παρέχεται ο χρόνος των δύο εργάσιμων ημερών ήτοι της Παρασκευής 02.12.2022 και Δευτέρας 05.12.2022 για την τακτοποίηση των οφειλών και καλούμε τους καταναλωτές να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών, ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή υδροδότησης.

Επισημαίνουμε ότι στους καταναλωτές με οφειλή μεγαλύτερη των 1000 €, οι οποίοι έχουν τυχόν παραβιάσει την προγενέστερη διακοπή υδροδότησης, θα επιβληθεί πλήρης αποβολή από το δίκτυο ύδρευσης και για την επανάληψη της υδροδότησης θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία νέας σύνδεσης».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!