«Θλίβομαι από την συμπεριφορά συγκεκριμένων παραγόντων και προπονητών ναυταθλητικών σωματείων και ομάδων»

mpeos

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρεται στη συμπεριφορά παραγόντων και προπονητών ναυταθλητικών σωματείων και ομάδων.

KEN 728X100

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Θλίβομαι ειλικρινά από την συμπεριφορά συγκεκριμένων παραγόντων και προπονητών ναυταθλητικών σωματείων και ομάδων της πόλης μας έναντι του Δήμου, που ξεπερνά τα όρια της αχαριστίας και συνιστά μια προκλητική όσο και αποπροσανατολιστική τακτική που προφανή στόχο έχει να καλύψει τα δικά τους ανομολόγητα ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.

Για τους συμπολίτες μου που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν τις λεπτομέρειες σημειώνω τα εξής:
Προ του 2014, οπότε και αναλάβαμε εμείς τη διοίκηση του Δήμου, τα ανοιχτά κολυμβητήρια της πόλης λειτουργούσαν μόλις για 4 μήνες το χρόνο. Σήμερα τα ίδια κολυμβητήρια λειτουργούν 10 (δέκα) μήνες το χρόνο, δηλαδή παραμένουν κλειστά μόλις δύο μήνες κι αυτούς για την αναγκαία συντήρηση! Το συμπέρασμα δικό σας.

Την ίδια στιγμή σύλλογοι και ομάδες καταβάλλουν ένα συμβολικό τίμημα για τη χρήση των κολυμβητηρίων αυτών, όταν το κόστος για την θέρμανση τους και τις υπόλοιπες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί. Απλώς δε σας υπενθυμίζω τη δήλωση του υπουργού της Γερμανίας, με μια ασύγκριτα πιο ισχυρή οικονομία από την δική μας, ότι κολυμβητήρια και γυμναστήρια εκεί θα μείνουν ανοιχτά, αλλά χωρίς θέρμανση. Και πάλι τα συμπεράσματα δικά σας.
Καθώς οι μέρες που έρχονται είναι μέρες γιορτινές δεν θέλουμε να χαλάσουμε το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία μας. Ωστόσο μετά την έλευση του Νέου Ετους θα επανεξετάσουμε την πολιτική μας στο θέμα αυτό και εκεί θα καταδειχθεί το μέγεθος της προσφοράς του Δήμου Βόλου και στον τομέα αυτό, αλλά και ποιοι λειτουργούν εκμεταλλευόμενοι οικονομικά, προς ίδιον όφελος, την προσφορά μας αυτή στους αθλητές και τη νεολαία μας.

Για όλα αυτά θα σας ενημερώσω αναλυτικά σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί σε εύθετο χρόνο και αποκλειστικά για το θέμα αυτό.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!