ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άννα Μαρία Βέλλη: Η κακοποίηση από τον σύντροφό της – Τι απαντάει στα μηνύματα υποστήριξης

202109280934450.1Q4A0762

Η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε χθες στα social media την ομιλία που έκανε στο TEDx, στην οποία αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της. Η εξομολόγησή της ήταν συγκλονιστική, με την γνωστή Youtuber να δέχεται δεκάδες μηνύματα υποστήριξης.

KEN 728X100

Μια ημέρα μετά την αναπαραγωγή του θέματος, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στα Instagram Stories της.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη. Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω μη εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!