Αφορμή για την ανάρτηση η απόφαση των δολοφόνων να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτηση στα social media. Με αφορμή την προσφυγή στον Άρειο Πάγο από τους καταδικασθέντες για τον βιασμό και τη δολοφονίας της Ελένης , η Κούλα Αρμουτίδου θυμάται την τελευταία φωτογραφία της αδικοχαμένης κόρης της.

KEN 728X100

Η φωτογραφία της φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του 2018 και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

Διαβάστε επίσης – «Ελενίτσα μου, ακούς; Πονάει η μαμά» – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη

«Το κράτος μας δολοφονεί ξανά και ξανά»

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα, μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία» αναφέρει η τραγική μητέρα και αναφέρει στην ανάρτηση μεταξύ άλλων τα εξής:

«Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;».

Ξεσπά και ο πατέρας

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της Ελένης και μετά την καταδίκη των ενόχων πρωτοδίκως αλλά και από το Εφετείο, η οικογένεια Τοπαλούδη θα πρέπει να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του παιδιού της, καθώς οι δύο καταδικασθέντες προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά μιλώντας στο Mega, καθώς όπως λέει αυτή η διαδικασία τους εξοντώνει ψυχικά και οικονομικά.

Ο Παπακαλιάτης έδωσε το απόλυτο spoiler για τη συνέχεια του Μaestro