Κατερίνα Τσάβαλου: Αποκαλύπτει για την παρενόχληση που δέχτηκε στην ηλικιά των 20

202106071525280.783A8549

Καλεσμένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά που είχε βιώσει στη δουλειά της και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε.

KEN 728X100

«Πέρασα κατάθλιψη και την πέρασα με ψυχοθεραπεία», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου και συνέχισε: «άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς που δεχόμουν από συνεργάτη μου». Ακόμα, αποκάλυψε πως δέχτηκε παρενόχληση 20 ετών σε οντισιόν, ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της.

«Σκέφτηκα να φύγω από τη δουλειά, αλλά δεν ήθελα να πακετώσω κι όλον τον κόσμο. Αυτό σκέφτηκα επί της ουσίας. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμάκι τους. Α παθαίνεις κρίσεις πανικού; Θα συνεχίσω περισσότερο. Όταν τελείωσε -γιατί δεν έχω ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο- ούτε θα ξαναμιλήσουμε προφανώς, του είπα όπου σταθώ και βρεθώ θα λέω για εσένα. Είμαι κι η μοναδική που πληρώθηκα κιόλας και πήρα όλα μου τα χρήματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Έκανε διάφορα αυτός. Έβαζε να χειροκροτάνε τις ταξιθέτριες. Όχι και στις δραματικές σκηνές. Εγώ δεν το είχα ξαναδεί τόσα χρόνια» πρόσθεσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!